Az AdWords specialistái alkalmanként elő internetes előadásokat (webináriumokat) tartanak különféle témakörökben - kezdő és haladó szinten egyaránt. Most az ügynökségek figyelmét szeretném felhívni négy angol nyelvű, élő online előadásra.A Webhely-optimalizáló bemutatása

Gyakorlatias bemutató arról, hogy miként lehet könnyedén és gyorsan letesztelni és kialakítani egy weboldal optimális felépítését és tartalmát. A teszteredmények alapján végzett módosításokkal az ügyfelek weboldalán magasabb konverziós arány érhető el, így növelhető az online marketingre költött összegek megtérülése. Az előadó élőben végigvezet mindenkit egy teszt elindításán. Időpont: 2009. február 3., 16:00-17:00. Regisztráció >>>

Haladó kulcsszóbeállítások és ajánlattételi stratégiák

Kulcsszóegyezési beállítások bemutatása haladóknak, amelyekkel célzottabban, ezáltal költségkímélőbben hozhatók értékes látogatók az ügyfelek honlapjára. Szó lesz a stratégiai licitálásról is.
Időpont: 2009. február 10., 16:00-17:00. Regisztráció >>>

Display-hirdetések és a tartalmi hálózat

Gyakorlatias tanácsok és bevált praktikák a tartalmi hálózatra célzott kampányok létrehozásához. Szó lesz arról is, hogy a tartalmi hálózat hogyan használható branding célokra.
Időpont: 2009. február 17., 16:00-17:00. Regisztráció >>>

Analytics ügynökségeknek

Azoknak az ügynökségeknek ajánljuk, ahol még nem használják az Analytics-programot az AdWords-hirdetések megtérülésének növelésére.
Időpont: 2009. március 3., 16:00-17:00. Regisztráció >>>

Az előadások mindegyike ingyenes. További, technikai részletek az előadásokról. Ha igénylitek, ennek a bejegyzésnek a kommentjei között megvitatjuk az előadáson hallottakat.