Idézet a blogról érkezett visszajelzések közül:

"Szerintem azzal tehetnétek még jobbá az Inside AdWords Magyarország blogot, ha kapcsolódna hozzá egy felhasználói fórum."

És akkor a jó hír: nemrég elindítottuk az AdWords Súgófórumot, amely az AdWordsszel és az Analyticsszel kapcsolatos kérdések, problémák megbeszélésének közösségi színtere. Felhasználóink itt feltehetik e programokkal kapcsolatos kérdéseiket, a válasz pedig a többi felhasználótól vagy a csapatunk egyik tagjától érkezik. A csapatunktól érkező válaszokat a "Google-alkalmazott" címkéről lehet felismerni, de nekünk egyre kevesebb szerep jut, hiszen a fórum közössége jellemzően gyorsan és szakértő módon válaszol a felvetődő kérdésekre.

A tagok a válaszok minőségének és mennyiségének függvényében lépkedhetnek felfelé egy öt fokozaton belül, amelynek a tetején a "szuperuserek" találhatók (majd). Terveink között szerepel, hogy a legérdekesebb beszélgetéseket és a fórum legaktívabb tagjait bizonyos időközönként ezen a blogon is bemutatjuk.

A Súgófórumhoz tartozik egy RSS-feed is, de a válaszokat e-mailben is lehet kérni. A legaktívabb tagokat pedig arra kérjük, hogy hozzanak létre képpel és leírással ellátott profilt, amellyel személyesebbé tehetők a hozzászólások. A Súgófórumon követendő irányelvekről itt érhető el bővebb információ.