Valószínűleg már tudsz róla, hogy egy új kezelőfelületen dolgozunk az AdWords programhoz. Számos új funkciót készítettünk, amelyek gyorsabbá és könnyebbé teszik kampányaid kezelését: több grafikon a teljesítmény időbeli nyomon követéséhez, integrált jelentések, amelyek hozzáférést biztosítanak a keresési és a tartalmi hálózat részletes adataihoz, valamint gyorsabb szerkesztés, melynek segítségével gyorsabban végrehajthatod a szükséges módosításokat.

Ma két hírünk van: nemrégiben minden olyan felhasználónk számára elérhetővé tettük az új kezelőfelületet, akik az AdWords Hagyományos változatát használják, és az átállást egy kis számú fiókkal megkezdtük.

A felhasználóinknak kiküldött e-mailben jeleztük, hogy még legalább 30 nap áll rendelkezésre a fiók frissítéséig. Ez a 30 napos időszak egy minimális érték, valójában a legtöbb hirdető több mint 30 nappal rendelkezik, mielőtt a fiók frissítésre kerülne. A zökkenőmentes átállás érdekében fokozatos és átgondolt megközelítést alkalmazunk, és mindaddig nem frissítjük a fiókot, amíg meg nem bizonyosodtunk afelől, hogy az új kezelőfelület megfelel a hirdetői igényeknek.

Tehát hogyan érdemes felkészülni az új kezelőfelület bevezetésére? Először is, a legfontosabb tudnivaló, amely segít a gyors átállásban, az új kezelőfelület mikrosite-ja. Itt az új kezelőfelület előnyeit ismertető rövid videoanyagokat és egy összehasonlító útmutatót találsz, valamint még egy rövid kérdéssort is, amellyel felmérheted, hogy készen állsz-e a változtatásokra.

Ezután, ha még nem fedezted fel az új kezelőfelületet, itt a remek alkalom. Ha bármiféle olyan problémát fedeznél fel, amely megnehezítené kampányaid kezelését az új kezelőfelülettel, kérjük ezt azonnal jelezd nekünk egy visszajelzés elküldésével.

Ha már küldtél ilyen visszajelzést az új kezelőfelületről, azt köszönjük! Itt található a lista a leggyakoribb problémákról.

Felhasználóink visszajelzései alapján már számos módosítást végrehajtottunk, és ezen a héten frissítettük az új kezelőfelületet, amelyek elhárítják a legfontosabb problémákat.