Idén júliusban adtunk hírt az AdWords Súgófórum indulásáról, amelyet az AdWordsszel és az Analyticsszel kapcsolatban felmerülő kérdések megoldására hoztunk létre. A célunk egy olyan közösségi fórum kialakítása volt, amelyben a Google alkalmazottain kívül részt vesznek a hazai AdWords- és Analytics-szakértők is, és amelyen gyors és gyakorlatias válaszokat lehet a kapni és adni a felhasználóktól érkező kérdésekre. Az sem mellékes, hogy a társalgások mindenki számára elérhetőek, így lényegében bárki tanulhat a megoldott esetekből. Előfordulnak olyan témák, amelyek megoldásához bele kell néznünk az AdWords-fiókba, ilyenkor a kapcsolatfelvételi űrlapra irányítjuk a kérdezőt. Nézzünk viszont most néhány olyan kérdést, amelyre kimerítő válasz érkezett a Súgófórum közreműködőitől:


A Súgófórum eddigi legaktívabb tagja Gál Kristóf volt. Neki és a többieknek is ezúton köszönjük az értékes hozzászólásokat, és a továbbiakban is számítunk a közreműködésükre.

A Súgófórum különböző témakörökbe rendezett társalgásai között ezen az oldalon lehet böngészni, új kérdést pedig itt lehet feltenni.

(Az organikus találatokkal kapcsolatban elkülönítetten működik egy ennél is pörgősebb fórum, amely itt érhető el.)