A figyelmeztetések kiváló módot kínálnak arra, hogy mindig naprakész lehess fiókod változásait illetően. A fiók figyelmeztetései mellett, amelyek már rendelkezésre állnak a számlázáshoz és a kampány karbantartásához, egyéni figyelmeztetéseket is használhatsz, hogy nyomon kövesd a főbb mérőszámokat, például a kattintásokat és a költséget. Két további figyelmeztetést szeretnénk bemutatni, amelyeket nemrég vezettünk be.

Először is, új kulcsszóötletekről és költségkeretekről tájékoztató figyelmeztetéseket vettünk fel a Lehetőségek lapon. Az ötletek olyan személyre szabott tippek, amelyek célja, hogy lehetőséget kínáljanak kampányaid hatékonyságának növelésére. A kampányokra és hirdetéscsoportokra általában néhány hetente jelennek meg új ötletek. Mostantól, ha új ötletek válnak elérhetővé, azokat kiemelve tekintheted meg a többi kampányfigyelmeztetés között.

Másodszor, ha használod az AdWords konverziókövetés funkcióját, mostantól egyéni figyelmeztetéseket hozhatsz létre a konverziók mennyiségében, a konverziós arányban és a konverziónkénti költségben beállt változásokról. A konverziós adatokra vonatkozó figyelmeztetések beállításával biztosíthatod, hogy gyorsan értesülj a kulcsfontosságú mérőszámok változásáról.

Továbbra is dolgozunk az összes hozzákapcsolt fiók egyéni figyelmeztetéseinek bevezetésén az Ügyfélközpont (MCC) felhasználói számára. Addig is, továbbra is létrehozhatsz egyéni figyelmeztetéseket az egyéni fiókokhoz, ha azokba közvetlenül be tudsz jelentkezni.