A mobilkészülékek világában nagy a mozgás mostanában. Az utóbbi egy évben egyre több felhasználó csatlakozott az internetre mobilkészüléken keresztül. Keresést végeznek, tartalmat böngésznek, videókat néznek, vagy éppen mobilalkalmazást használnak. Az elemzők szerint a jövőben még az asztali számítógépek esetén tapasztaltnál is gyorsabban terjed a mobilkészülékeken való internethasználat.

Ráadásul néhány országban elérhetővé tettük a mobiltelefonos vásárlás egy új módját. A Nexus One egyetlen készülékben egyesíti a mobiltechnológiát, az alkalmazásokat és az internetet. Nagyszerű példa arra, hogy miként érhetik el a felhasználók az információkat mindenhol és mindenkor - mindezt egy olyan készülékről, amely a zsebben is elfér.

A következő néhány hónapban rendszeresen írni fogunk a mobilhirdetésekről. A sorozat kitér a mobilhirdetések felépítésére, új funkcióira, bevált eljárásaira, valamint a mobilhirdetés-kampányok optimalizálására is.

Mivel bizonyára már elgondolkodtál azon, hogy miképp illeszthető terveidbe a mobilhirdetés gyakorlata, reméljük, hogy e sorozatunk hasznos információkkal és ötletekkel fog szolgálni.