A tavalyi év végén indítottuk el a Google AdWords Hirdetési szemináriumokat, ahol a résztvevők kiscsoportos oktatás képzés keretein belül tanulhatják meg az AdWords gyakorlati trükkjeit.

Havonta két szemináriumot tartunk, melyekről a továbbiakban egy rövid kedvcsináló keretein belül számolnak be a szeminárium vezetők.

Aki kedvet kapott, még regisztrálhat a következő szemináriumokra:

2010. február 5. - Budapest, Infopark D épület - Fehér Márton - Regisztráció

2010. február 19. - Budapest, Infopark D épület - Gandera Balázs - Regisztráció
Aki múlt hét csütörtökön, január 28-án a hógolyózás helyett a tanulás mellett döntött, megérdemel egy dicséretet! Az INTREN januári Adwords Hirdetési Szemináriumán szokás szerint számos iparág képviselői jöttek össze. A hirdetési rendszer boncolgatásánál előkerültek előkelő villányi borászat, autószerviz, utazási iroda és tréning könyveket árusító vállalkozások kérdései, problémái is.

Az egész napos képzés alatt jutott idő az egyéni kérdésekre, a kávészünetek is konzultációs alkalomként szolgáltak. A szemináriumon, mint az eddigi alkalmakon is, jó hangulatú, "baráti" társaság jött össze, így lehetett tanulni egymástól is, a felvetett problémákra számos különböző nézőpontból érkeztek javaslatok.


Az Adwords megismerése közben számos online marketing kérdés előkerült, még mi, a szervezők is rácsodálkoztunk, mennyire jól tudják a résztvevők alkalmazni például a szövegírási trükköket az online marketing egyéb területein is.


A szünetekben tetten érhető számos névjegykártya csere láttán remélem, hogy a nap végén a Google Adwords tudás mellett egyéb értékes útravalót is magukkal vittek a résztvevők!


Gandera Balázs

AdWords Szemináriumvezető

INTREN