Fél évvel ezelőtt elindítottunk egy programot magyarországi marketing- és médiaügynökségeknek Google az Ügynökségekért néven. A programban részt vevő ügynökségi partnereink oktatásban és támogatásban részesülnek, illetve segítséget kapnak az ügyfélszerzéshez.A Google az Ügynökségekért program újabb mérföldköveként 2010.november 3-án sor került a harmadik Ügynökségi Napra a Google szervezésében.

A résztvevők értesülhettek a legújabb termékújdonságokról és kaphattak néhány tippet azok használatával kapcsolatban is. Szó esett a fogyasztók internethasználatáról, érdekes keresési trendekről, a magyar vállalkozások internethasználatáról és a mobilhirdetésekről is.
A rendezvény teljes hossza alatt lehetőség nyílt személyes konzultációra a Google szakértőivel. Természetesen a 150 fős konferencia arra is alkalmat adott, hogy az ügynökségek kapcsolatot teremtsenek egymással - egy csocsó mérkőzés és egy Rubik-kocka kirakó verseny között.

A programban kizárólag kommunikációs ügynökségek , webhosztinggal és honlapfejlesztéssel foglalkozó cégek vehetnek részt. Amennyiben csatlakozni szeretnél, az alábbi űrlapon regisztrálhatsz:
https://spreadsheets2.google.com/viewform?hl=en_GB&formkey=dDBwTDhmNWd2dkRNZDhEeFVTb2dLeHc6MQ#gid=0

Erna, Marketing csapat