Tavaly novemberben új fázishoz érkezett az Instant a Google.com webhelyén. Ekkor vezettük be ugyanis az Instant előnézetek szolgáltatást. Az Instant előnézet nem más, mint egy gyors grafikus bepillantás a keresési találatokba a legrelevánsabb részek kiemelésével - így a megfelelő oldal kikeresése olyan egyszerű és gyors, mintha csak egy magazint kellene átlapoznod.

Most pedig ugyanezt az előnyt elérhetővé tesszük a hirdetéseknél is, a Hirdetések instant előnézetei szolgáltatás révén. A mai naptól kezdve megjelenik az Instant előnézetek ikonja a Google.com webhelyén található hirdetéseknél, és előnézetet biztosít a hirdetés céloldaláról. Az Instant előnézetek segítségével ügyfeleid gyorsan megnyithatják egy oldal előnézetét, és megtekinthetik, hogy az ott szereplő tartalom megfelel-e annak, amit keresnek.

Azzal, hogy a potenciális ügyfelek megtekinthetik a webhelyedet, mielőtt felkeresnék azt, a Google Instant előnézetek szolgáltatás segít a még jobb minőségű forgalom webhelyedre való vonzásában. Az Instant előnézetek kattintásai ráadásul ingyenesek - csak akkor kell fizetned, ha egy felhasználó átkattint a tényleges céloldaladra.

Az Instant előnézetek a mai nappal az Egyesült Államok felhasználói számára válik elérhetővé, a nemzetközi bevezetést pedig a következő hetekre tervezzük. További tájékoztatásért keresd fel a Súgót .