A mai nap jelentetjük meg az AdWords Szerkesztő 9.0-s verzióját számos olyan új szolgáltatással, amelyek segítségével hatékonyabban hajthatsz végre módosításokat a fiókokon, illetve kezelheted az új hirdetési szolgáltatásokat, például a hirdetések webhelylinkjeit és a csúcskategóriás mobileszközök célzását - mindezt több fiókon egyszerre. A legfontosabb változásokat az alábbiakban foglaltuk össze. Részletesebb tájékoztatás az AdWords Szerkesztő 9.0-s verziójának kiadási megjegyzéseiben található.

Az AdWords Szerkesztő 9.0 főbb újdonságai:
 • A hirdetések webhelylinkjeinek kezelése
  A 9.0-s verzió teljes támogatást biztosít a hirdetések webhelylinkjeihez, beleértve a fiókodba való feltöltést és letöltést, a módosítások végrehajtását, a változtatások ellenőrzését, valamint a webhelylinkek importálását és exportálását.

 • A Több elem hozzáadása/frissítése és a CSV importálása eszköz továbbfejlesztve
  Új adatok beírásakor a Több elem hozzáadása/frissítése eszköz használatával most már tetszőleges sorrendben beírhatod adataidat az oszlopokba, hozzárendelheted a megfelelő fejléceket az egyes oszlopokhoz, beállíthatod, hogy a program megjegyezze az oszlopok sorrendjét a következő importáláshoz, valamint egyetlen kattintással jóváhagyhatod vagy visszavonhatod a fiók módosításait. Ezenkívül a CSV importálása funkció most a Szöveg beillesztése funkciót is tartalmazza, valamint lehetővé teszi az importálást Fájlból.

 • Csúcskategóriás mobilkészülékek célzási beállításainak megadása
  Az AdWords Szerkesztő immár támogatja a csúcskategóriás mobilkészülékek (beleértve az Android, az iPhone, az iPad és a Palm készülékeket) célzására, valamint a mobilszolgáltatóra vonatkozó kampánybeállítások megadását a Kampánybeállítások részen.

 • Több fiók, illetve Ügyfélközpontok hatékonyabb kezelése
  A több fiók kezelésének megkönnyítése érdekében az AdWords Szerkesztő már lehetővé teszi a fiókok rendezését, illetve az azokra történő keresést, több fiók kijelölését és eltávolítását, valamint a fiókok fája felett egy új legördülő menü is látható, amely megjeleníti a legutóbb elért fiókokat, így gyorsan válthatsz közöttük.

  Továbbá egy Ügyfélfiók hozzáadásakor az Új AdWords-fiók hozzáadása párbeszédpanelen lehetőség nyílik az elérhető alfiókok közötti keresésre, további oszlopok megjelenítésére, illetve egy másik szintre is léphetsz az Ügyfélfiók-hierarchiában.

 • Sokkal könnyebbé vált a keresés, illetve a kizáró kulcsszavak, az elhelyezések és a közönség tömeges módosítása
  A kizáró kulcsszavak, az elhelyezések és a közönségek fiókodban való könnyebb megtalálása és kezelése érdekében módosítottuk a Kizárások megjelenítésének módját az AdWords Szerkesztőben. A Kizárások lap eltávolításra került, és helyette most a Pozitívok vagy a Kizárások kapcsolóval válthatsz a kizáró és a tényleges kulcsszavak, illetve közönségek között az egyes elemek megfelelő lapján.

  Ismétlődő kulcsszavak nézetben már elérhető az Ismétlődések kijelölése gomb a kizáró kulcsszavakhoz.

A rendszer az AdWords Szerkesztőbe történő legközelebbi belépésedkor kérni fog a frissítésre. A 9.0-s verziót az AdWords Szerkesztő webhelyéről is letöltheted. Miután telepítetted az AdWords Szerkesztő új verzióját, fiókjaidat ismételten le kell töltened. A megjegyzések és a még fel nem töltött módosítások megőrzéséhez válaszd az automatikus frissítési felszólításban a Biztonsági másolat, majd frissítés lehetőséget, és mentsd számítógépedre a biztonságimentés-fájlt. Ezt követően töltsd le újra fiókod, majd importáld a biztonsági mentés fájlját az AdWords Szerkesztőbe.

További tájékoztatást a kiadási megjegyzésekben olvashatsz, vagy keresd fel az AdWords Szerkesztő súgóját.