Márciusban bejelentettük, a +1 gomb bevezetését az angol nyelvű találatoknál, a Google.com oldalon : a gomb segítségével az oldaladat kedvelő emberek hozzásegíthetik barátaikat és a többi felhasználót, hogy a döntés pillanatában megtalálják az általad kínált tartalmat. A mai naptól kezdve pedig folyamatosan a világ többi pontján is megjelennek a "+1-ek" a Google keresési találatai mellett. A gombok először a Google.co.uk, a Google.de és a Google.fr oldalon jelennek meg, majd az elkövetkező hetekben a többi, így a Google.hu oldalon is.
Ugyanakkor a "+1-ek" nem csak a találatokról szólnak. A +1 gombot az oldaladon is megjelenítheted, így a látogatást követően a felhasználók ajánlani tudják azt.

Partneri kapcsolatot alakítottunk ki néhány webhellyel, melyeken már a következő napokban megjelennek a +1 gombok.
Ha szeretnéd megjeleníteni a +1 gombot a webhelyeden, használd a +1 gomb eszközt a Google Webmestereszközök szolgáltatásban. Itt elvégezheted a rövid kódrészlet szükséges módosításait, majd a kódrészletet elhelyezheted azokon az oldalakon, amelyeken szeretnéd megjeleníteni a +1 gombot.

Meggyőződésünk, hogy a személyes jegyzetek alapján a felhasználók pontosan el tudják majd dönteni, hogy mely hirdetések és találatok relevánsak számukra, és így nagyobb valószínűséggel kötnek ki az oldaladon.

Fontos megjegyezni, hogy nem kell módosítanod hirdetési stratégiádon a +1 gombok miatt, mivel a minőségi pontszám kiszámítási módszere nem változik (+1-ek egy újabb tényezőt képeznek a természetes keresési rangsor megállapításában).

Tekintsd a +1 gombot egy olyan fejlesztésnek, melynek segítségével a már így is sikeres keresési kampányok még jobban teljesíthetnek, mostantól a világ bármely pontján.

Ha többet szeretnél megtudni a +1 gombról, valamint arról, hogy ez hogyan befolyásolja a hirdetéseket, keresd fel a Google hirdetési újításaival foglalkozó oldalt.