Holnap elindítjuk az AdWords Súgó újabb verzióját, ami most már Magyarországról is végre elérhető lesz. Mióta néhány héttel ezelőtt elérhetővé vált az Egyesült Államokban, azóta AdWords felhasználók ezerei váltottak át a megújult felületre. És ami a legfontosabb, a visszajelzések többsége nagyon pozitív!

Íme a legfőbb változtatások, amiket január 31-én, vagyis holnap vezetünk be:

  1. Egyszerűbb navigáció: könnyebben lehet majd megtalálni a téged érdeklő cikkeket az új, minden oldal tetején megtalálható menü segítségével. 
  2. Könnyebb kapcsolatfelvétel: a “Kapcsolatfelvétel” lehetősége minden oldalon megtalálható lesz, így könnyebben segítséget kérhettek tőlünk, ha problémába ütköztök és nem találtok megoldást a Súgóban. 
  3. Több kép és videó: számos cikk képekkel és videókkal egészül ki, hogy a lehető legtöbbet ki tudd hozni az AdWords-fiókodból.
Szeretnéd kipróbálni az új Súgónkat? Próbáld ki még ma! Csak kattints a “Próbálja ki az új külsőt” gombra a felugró ablakon. Szeretnéd még a régi megszokott külsőt használni? Később is bármikor átválthatsz az új felületre a minden oldal tetején megtalálható sárga gomb segítségével.

Ha már átváltottál az új külsőre, de szeretnél visszatérni a régihez, természetesen megteheted a a jobb alsó sarokban található “Vissza a régi külsőhöz” gombbal. (Bár reméljük, hogy tetszeni fog az új felület, és nem akarsz majd visszatérni a régihez).

Ha bármilyen megjegyzésed, gondolatod lenne az új felülettel kapcsolatban, írd le nekünk akár kommentben, vagy használd a “Visszajelzés küldése az új külsőről” gombot, amit az új felület jobb alső sarkában fogsz találni. 


Az AdWords Súgó csapata