Nagy örömmel jelentjük be, hogy ezennel megnyílt a regisztrálás lehetősége a 2012-es globális online marketing versenyre (GOMC 2012), amely a hallgatók egész világra kiterjedő megmérettetése!

A hallgatói regisztrációra azonban csak 2012. január 31-től van lehetőség. A hallgatói csapatok versenyben való részvételéhez először a tanáruknak kell regisztrálniuk.

De mi is ez a verseny?

A GOMC egy globális online marketinges diákverseny, amelyre a világ bármely pontjáról nevezhetnek a felsőoktatási intézmények hallgatói. A diákoknak sikeres online hirdetési kampányokat kell futtatniuk a Google AdWords rendszerén keresztül egy valódi üzleti vállalkozás vagy nonprofit szervezet számára, hirdetési és konzultációs képességeket felmutatva, és kampányjelentésekben összesítve az eredményeket. A Google és a világ különböző részeiről származó, független tanárokból álló bizottság választja ki a győztes csapatokat a kampányaik sikere és versenyjelentésük színvonala alapján.

A győztesekre izgalmas díjak várnak:
- A globális győztesek egy utat nyernek a Google központjába, a kaliforniai Mountain View-ba
- A területi győztesek a Google helyi irodáiba tehetnek látogatást
- A hallgatókkal együttműködő nonprofit szervezetek 30 000 USD értékben nyerhetnek támogatást
- A GOMC 2012 vadonatúj díjkategóriája a legjobb közösségi médiaoldal díja - erről további részletek később.

A tavalyi évben a megmérettetésben 100 országból 50 ezren vettek részt, és ebben az évben a verseny várhatóan még nagyobbat szól. Diákok, itt a nagy lehetőség, hogy globális ismertségre tegyetek szert!

A Google online marketinges versenyéről további tájékoztatás ezen a webhelyünkön olvasható.

Írta:
Anthony Pascua Jr.
GOMC csapat