Bevezettük az Ügyfélközpont támogatását, így mostantól egyszerre több ügyfélfiókban futtathatók az automatizált szabályok, ezáltal a több fiók együttes kezelése jóval gyorsabbá, egyszerűbbé és hatékonyabbá vált. A kezdéshez egyszerűen kattints az "Automatizálás" legördülő menüre a Teljesítmény vagy a Költségkeret lapon:


Ebben az AdWords súgócikkben részletes tájékoztatás található arról, hogy miként állíthatod be az automatikus szabályokat az Ügyfélközpontban. Ahogyan Te is észreveheted, a lépések javarészt megegyeznek az egyéni fiókoknál megszokott teendőkkel - az egyetlen kivétel az, hogy újabb részeket adtunk meg a fiók- és pénznem megadásához:


Az Eredmények áttekintése gombra kattintva mindenképp ellenőrizd, hogy megfelelően állítottad-e be a szabályt. Az előnézetben az időpontok az ügyfeleid időzónáinak megfelelően csoportosítva jelennek meg a futtatni kívánt szabály vonatkozásában, és áttekintheted a módosításokat, amelyek végbemennek majd a szabály következtében az adott fiókban.

Ha kíváncsi vagy a hirdetők által létrehozott népszerű szabálytípusokra, tekintsd meg ezt a cikket az AdWords Súgóban. Az Automatizált szabályokról az Ad Innovations angol nyelvű webhelyén található további tájékoztatás.

Írta: Andrew Truong, termékmarketing-menedzser