Nemrégiben bejelentettük a kontextus szerinti motorunkat érintő eddigi legnagyobb fejlesztésünket: a Google Display hálózat kampányok optimalizálási lehetőségét egészen a kulcsszavak szintjéig a következő-generációs kulcsszó alapján történő kontextus szerinti célzás révén. Ezen új szabályozási lehetőségeinknek köszönhetően hirdetőink egy teljesen új szinten finomhangolhatják a kampányuk teljesítményét - ez olyan, mintha egy normál motorral rendelkező autóból átülnél egy 6 sebességes versenyautóba. Azon hirdetők, akik jobban szeretnének automatikus sebességkövetésre kapcsolni, és a munka fontosabb részét a Google technológiájára bíznák, az automatikus optimalizálási eszközökkel maximálisra növelhetik a Display kampányok teljesítményét, miközben értékes időt és erőforrásokat takaríthatnak meg. Az ajánlatok Konverzióoptimalizálóval és Intelligens CPC-vel történő módosításától az opcionális elhelyezések Display Kampányoptimalizálóval való automatikus megkereséséig - ezek a funkciók segítenek elérni ROI céljaidat, miközben jóval kevesebb erőfeszítésre van szükséged.

A Display hálózat önműködő autója - a Display Kampányoptimalizáló
A Display Kampányoptimalizálót 2010-ben vezettük be korlátozott bétafunkcióként, és azóta az egyik legnépszerűbb automatizálási eszközünkké vált a nagy mennyiségű kampányt kezelő nagyhirdetőink körében. Célzásának és ajánlattételének teljes automatizálása mellett számos olyan elemet is felhasznál ahhoz, hogy további konverziókat érhessen el a széles körű AdSense megjelenítői hálózaton, mint például a kontextus vagy az érdeklődési kategóriák - mindezt a kívánt CPA figyelembevételével. Nézd meg, hogyan működik (angol nyelvű videó).

Ahogyan már tavaly ősszel is rávilágítottunk (angol nyelvű bejegyzés), hirdetőink nagy sikereket értek el a Display Kampányoptimalizáló használatával. Nemrégiben az eszköz segítségével a Dale Carnegie Training online elérését a világ több mint 85 országára kiterjesztette, ráadásul különösebb kézzelfogható erőfeszítés nélkül. Miután alkalmazták a Display Kampányoptimalizálót két kampányon, konverzióik 308%-kal és 101%-kal nőttek mindössze hat hónap leforgása alatt, miközben sikerült fenntartaniuk egy állandónak mondható leadenkénti költséget.

Immár mindenki számára elérhető
Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a nagyobb alkalmazkodóképességgel és jelentősen továbbfejlesztett motorral felruházott Display Kampányoptimalizálónak megszűnik a bétatesztje, és immáron minden hirdető számára elérhetővé válik az AdWordsön keresztül. Korábban csak a nagy tételben hirdető, nagy konverziós mennyiséget (havonta 150) elérő hirdetők tudták kihasználni az eszköz nyújtotta előnyöket. Az új és továbbfejlesztett Display Kampányoptimalizálónál ugyanaz az alacsony konverziós követelmény érvényes (havonta 15), mint a Konverzióoptimalizálónál. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen bejelentkezhetsz a Display Kampányoptimalizáló szolgáltatásba minden Konverzióoptimalizálót használó kampánynál, és kihasználhatod a több konverzió által nyújtott előnyöket!

Első lépések
Mától kezdve könnyedén beállíthatod a Display Kampányoptimalizálót használó kampányait az AdWordsben. Ha további információt szeretnél a Display Kampányoptimalizálót használó kampányok beállításáról, keresd fel a kezdő lépések útmutatóját az AdWords Súgóban.