A mai napon örömmel jelentjük be az AdWords Szerkesztő 9.8-as verzióját, amellyel lehetőség nyílik dinamikus keresési hirdetések és termékinformáció-hirdetések hozzáadására és szerkesztésére, valamint a földrajzi célzások gyors és egyszerű módosítására. Íme egy áttekintés a legfontosabb változtatásokról: 

A földrajzi célzás egyszerűbb kezelése 
Az új (a Célzás alatt található) Helyek lap segítségével sokkal hatékonyabban adhatsz hozzá, frissíthetsz vagy másolhatsz földrajzi célzásokat.

Az AdWords Szerkesztőben mostantól elérhetővé váltak a dinamikus keresési hirdetések és a termékinformáció-hirdetések is
Ezen formátumok mindegyikének saját lapja van, ahol megtekintheted a hirdetéseidet, vagy módosíthatod, illetve kibővítheted azokat. Dinamikus hirdetéscélzásaid és termékcélzásaid szintén két új célzási lapon kezelheted.

Egyéb fejlesztések mellett módosítottuk a témakör szerinti célzást, a közzétételt és a CSV-importálást is. Javasoljuk, hogy olvasd át a 9.8-as verzió kiadási megjegyzéseit, hogy minél gyorsabban megszokd az összes változtatást.

Az AdWords Szerkesztő következő indításakor meg fog jelenni egy, a 9.8-as verzióra történő frissítést felajánló párbeszédpanel. Ahhoz, hogy többet tudhass meg a frissítésről, beleértve azt, hogyan tarthatod meg a közzé nem tett változtatásokat és megjegyzéseket a frissítés során, kérjük, tekintsd meg a következő útmutatást. A 9.8-as verzió az AdWords Szerkesztő webhelyéről is letölthető.

Ne feledd: Az AdWords Szerkesztő korábbi verzióinak támogatása még négy hónapig folytatódni fog, hogy elég időt hagyjunk a frissítésre. Az AdWords Szerkesztő megszakítás nélküli használatának biztosításához 2012. október 28-áig el kell végezned a frissítést.