Ha már rendelkeztek AdWords-fiókkal, bizonyára tudjátok, hogy az AdWords Ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig délelőtt 10 órától este 6 óráig várja hívásaitokat. Visszajelzéseitek alapján úgy döntöttünk, hogy egy következő kommunikációs csatornával bővítjük a kapcsolatfelvétel lehetőségét: ezentúl chaten keresztül is kapcsolatba léphettek a Google munkatársakkal.

A chat a kevésbé összetett kérdések megválaszolására a legalkalmasabb felület, amikor gyors, egyszerű válaszra van szükség. Az AdWords szakértőkkel való kapcsolatfelvételhez elég, ha bejelentkeztek az AdWords fiókotokba, majd megnyitjátok a Súgót, ahol a Kapcsolatfelvétel gombra kattintva lehet kiválasztani a chat lehetőséget.  

Szakértőink minden hétköznap délelőtt 10 órától este 6 óráig állnak rendelkezésetekre chaten keresztül is. Előfordulhat azonban, hogy az adott pillanatban éppen minden chates munkatársunk elfoglalt, ebben az esetben telefonon vagy e-mailen keresztül léphettek velünk kapcsolatba.

Bízunk benne, hogy a chat szolgáltatásunkat hamar megkedvelitek, és segít majd gyorsabban választ kapni kérdéseitekre. Kérlek ne feledjétek, hogy chates munkatársainknak is két biztonsági kérdést kell feltenniük a fiókkal kapcsolatban a beszélgetés elején, hogy ellenőrizzék, valóban a fiók tulajdonosa vagy kezelője lépett-e velünk kapcsolatba.

Végezetül, ha még többet szeretnétek megtudni az AdWords szolgáltatásról, az alábbi linkeken további hasznos információt gyűjtöttünk össze :
- Súgó
- AdWords közösség
- AdWords Online Tanterem

Google AdWords Csapat