A Google elkötelezettje annak, hogy a legtöbbet hozhasd ki a web használatából. Ezért büszkén jelentjük be a digitálismarketing-közösség új platformjának, a Google Partners szolgáltatásnak az egész világon történő bevezetését, amely segít a növekedésben a vállalkozások és ügynökségek számára.

A Google Partners felváltja az Agency Edge, a Google Minősítési Program és a Google az Ügynökségekért szolgáltatásokat azok legjobb funkcióit új, hatékony eszközökkel kiegészítve – mindezt egy letisztult, egyszerűbb és hatékonyabb felületen. Ezenfelül lehetővé teszi, hogy egy szorosabb kapcsolatot építs ki az ügyfelekkel. 

A Google Partners előnyei: 

●       Leadek szerzése: Lépj kapcsolatba a potenciális ügyfelekkel a Google Szakértőkereső használatával

●       Minősítések: Tedd le a minősítő vizsgákat – ingyen – egy továbbfejlesztett, még intuitívabb platform használatával

●       Tanulás és fejlődés: Használd ki az ügynökséged igényeihez szabott információk előnyeit

●       Ajánlatok használata: A kapott ajánlatokkal megismertetheted ügyfeleiddel az AdWords rendszert

●       A hitelesség bemutatása: Emeld ki vállalkozásodat a piac többi szereplője közül a Google Partner jelvénnyel

A Google Partners nem csak egyszerűen egy új platform, hanem egy jobb platform.

Ez a platform azzal hálálja meg a kemény munkát, hogy segít vállalkozásod növekedésében. A bevált gyakorlatok elsajátításának bizonyításával megszerezheted a Google Partner jelvényt, amely jelzi, hogy megbízunk Benned, és az ügyfelek is megbízhatnak Benned. Személyre szabott tippekkel segítjük a teljes folyamat alatt, hogy a vállalkozásod megkaphassa a jelvényt, és Te, illetve az ügyfeleid kihasználhassák ennek minden előnyét. Mert az igazi partnerkapcsolat így működik. 

A Google Partnershez történő csatlakozáshoz, kérjük, keresd fel a www.google.com/partners webhelyet.

Közzétette a Google Partners csapat