Az elmúlt évek során folyamatosan alakítottuk át több Google termék (például a Keresés, Térkép és Gmail) megjelenését. Az átalakítás célja nem csak az, hogy a Google termékek kezelőfelülete és működése egységes legyen az interneten; azt is fontosnak tartjuk, hogy a felhasználói élmény egyszerű és kellemes legyen, és hozzájáruljon a feladatok gyors és hatékony megoldásához. Ezt az új Google szemléletet az AdWords rendszerben is megvalósítjuk: kedvenc eszközeid és jelentéseid több helyet kapnak, így könnyebben összpontosíthatsz a teljesítményed növelésére. 

Szép, egységes, egyszerű   

Tudjuk, hogy ha egynél több Google eszközt használsz, fontos számodra, hogy a színek egységesek legyenek, valamint hogy a vezérlőelemeket mindig ugyanott találd meg, így azokhoz gyorsan és egyszerűen férhess hozzá. Azzal is tisztában vagyunk, hogy nem kellemes a bejelentkezés után azonnal lefelé görgetni a képernyőt, hogy megtekinthesd a neked fontos dolgokat. Azáltal, hogy az AdWords megjelenését és működését a Google többi termékéhez hasonlóvá alakítottuk, kevesebb időt kell azzal töltened, hogy fiókodban megtaláld a kívánt elemeket, és több időt tölthetsz vállalkozásod felfuttatásával. 


Mi változott a fiókomban?  

Szeretnénk felsorolni a fiók módosításait, hogy a következő bejelentkezéskor már ne kelljen időt szánnod a kezelőfelülettel való ismerkedésre.   

A Számlázás, a Fiókbeállítások (régebbi nevén a Saját fiók) és a Súgó bekerült a fogaskerék ikon alá.  A régi kezelőfelületen előfordult, hogy fontos menüpontokat eltérő helyekről lehetett elérni.  A Számlázás, a Fiókbeállítások és a Súgó mostantól könnyen megtalálható a Gmailben és Naptárban használt fogaskerék menüben.   

A diagramok, táblázatok és eszközök több helyet kaptak az oldalon. A kampánykezelési lapok fontos adatai a hajtás fölé kerültek.  A legfontosabb diagramok, táblázatok és eszközök több helyet kaptak az oldalon, így most kevesebb időt kell a görgetésre szánni, és többet foglalkozhatsz az optimalizálással.    

Reméljük, hogy az új megjelenés segítségével kényelmesebbé válik a fiók kezelése, és könnyebben koncentrálhatsz az adatokra és a vállalkozásod további növelésére. Az átalakítással kapcsolatos további tudnivalókért lásd az AdWords Súgót.  

 Írta: Az AdWords felhasználói élményekért felelős tervező- és kutatócsapata