A kampányok kezelése mostantól még egyszerűbb lesz!

Örömmel mutatjuk be az AdWords-alkalmazást, amelynek köszönhetően útközben is kényelmesen ellenőrizheti és javíthatja a hirdetések teljesítményét. Ez az Android-platformra kiadott, új alkalmazás világszerte használható, és az összes regisztrált AdWords-ügyfél rendelkezésére áll.

A kis- és nagyvállalkozások életében egyre fontosabb szerepet játszanak az okostelefonok, amelyeket napjainkban számos feladatra használnak – az ügyfélszolgálati funkcióktól és a megrendelések kezelésétől egészen a marketingig. Okostelefonja segítségével mostantól arról is gondoskodhat, hogy az AdWords-kampányok zökkenőmentesen fussanak, bárhová is szólítsák Önt a vállalkozás ügyei.
Az asztali számítógépre optimalizált fiók társalkalmazása jóvoltából:
● megtekintheti a kampánystatisztikát;
● frissítheti az ajánlatokat és a költségkereteket;
● valós idejű figyelmeztetéseket és értesítések fogadhat;
● megteheti a szükséges lépéseket a kampányok továbbfejlesztését célzó javaslatok alapján;
● felhívhatja a Google szakértőjét.Az AdWords-alkalmazás letöltése Android-platformra

Tommy Sands, a Philly Marketing Labs fizetett keresésekért felelős rangidős igazgatója a következőképpen számolt be a tapasztalatairól: „Amióta útközben, a számítógépemtől távol is ellenőrizhetem és kezelhetem az AdWords-fiókjaimat a mobileszközöm segítségével, jobban és hatékonyabban tudom irányítani a kampányaimat. Megnyugtató a tudat, hogy bármerre is járok, mindig csak pár koppintásnyira vagyok a szükséges információtól.

Ellenőrzés (és módosítás) útközben

Az alkalmazás megnyitásakor a kattintások, a költségek és a konverziók összesített adatai fogadják. Ha részletesebb információkra kíváncsi, hirdetéscsoportok, a hét napjai és eszközök szerinti lebontásban is megtekintheti a mutatókat.

A kampányok teljesítménye pillanatok alatt megváltozhat – mostantól azonban bármikor megteheti a megfelelő lépéseket, még akkor is, ha éppen távol van a számítógépétől. Ha például észreveszi, hogy a legjobban teljesítő kampány lassan felhasználja a rendelkezésre álló költségkeretet, elvégezheti a szükséges korrekciókat, hogy ne veszítsen el emiatt potenciális ügyfeleket. Még az időzített promóciókhoz kapcsolódó kampányokat is szüneteltetheti, illetve aktiválhatja az alkalmazás segítségével.

Mindezek mellett személyre szabott, pár egyszerű lépésben alkalmazható javaslatokat is kap. Értesítjük például, ha az ajánlatok korrekciójával több megjelenítési lehetőségre tehet szert, a szükséges módosításokat pedig közvetlenül az alkalmazásban is elvégezheti.


Alkalmazás letöltése

Az AdWords-alkalmazás mostantól a felhasználók rendelkezésére áll, és Android 4.0 verziójú vagy újabb operációs rendszert használó eszközökön futtatható. Első lépésként töltse le a Google Play Áruházból. Ha pedig további információra van szüksége, látogasson el a Súgó oldalaira. Kíváncsian várjuk a visszajelzését azzal kapcsolatban, hogy milyen tapasztalatokat szerez az AdWords útközben, az üzleti utak során való használatával kapcsolatban.

Közzétette: Geoff Menegay, AdWords-termékmenedzser