Három évvel ezelőtt bevezettük a Google Partners programot, hogy ezzel segítsünk a vállalkozásoknak a szakemberek és ügynökségek online elérésében. A kiemelkedő partnerek megszerezték a Google Partner-jelvényt, ezzel bizonyságot téve arról, hogy vállalkozásuk megfelelően működik, ügyfeleik elégedettek, ők maguk pedig naprakész tudással rendelkeznek a legújabb termékeket illetően.
Azóta számos kérést kaptunk partnereinktől, hogy szeretnének még több ponton megkülönböztethetővé válni versenytársaiktól. Ma pedig izgatottan oszthatjuk meg a Google Partner-szakvizsgákkal való kiegészítést. Az új funkció a Google Partner-jelvény beágyazott része, melynek célja, hogy segítsen a vállalkozásoknak megtalálni a konkrét üzleti igényeiknek megfelelő partnert. A partnerek 5 szakterületen szerezhetnek szakvizsgát:

  • Keresés
  • Mobil
  • Videó
  • Display
  • Shopping

A szakvizsga megszerzéséhez a jelvénnyel rendelkező partnereknek legalább egy minősített személlyel, valamint folyamatosan kiváló termékteljesítménnyel kell rendelkezniük. „A Google Partnerprogram változásai izgalmasak a potenciális hirdetők és vállalatunk számára”, nyilatkozta Neal Gann, a Showroom Logic elnök-vezérigazgatója. „Ezek az új szakvizsgák is bizonyítják a Google-nak a partnerek még hatékonyabb kiszolgálása iránti elkötelezettségét, valamint segítenek nekünk abban, hogy kiemeljük, mi teszi olyannyira egyedivé technológiánkat és csapatunkat. Ráadásul a reménybeli ügyfelek számára is megkönnyítik az egyértelmű választást, mivel ezentúl egyszerűbben találják meg a legjobb partnereket, amelyek megfelelnek azonnali céljaiknak.”
Ezenfelül bevezetünk egy új Kiemelt Google partner-jelvényt. Az új jelvény célja azon partnerek elismerése, akik jelentős Google hirdetési kampány-portfólióval rendelkeznek, és kiváló szolgáltatást nyújtanak vásárlóiknak. A Kiemelt partnereknek folyamatosan meg kell felelniük a további tanúsítványok követelményeinek, és még több támogatást kapnak a Google-tól. „Az, hogy a Google meghatározza és elismeri a széles körű tapasztalattal rendelkező ügynökségeket, hatalmas lépés és kivételes elismerés. Nagyon boldogok vagyunk, hogy részesülhetünk ebből az elismerésből, és alig várjuk, hogy használhassuk a jelvényt”, jelenti ki Joe Chura, a Launch Digital Marketing elnök-vezérigazgatója. Reméljük, hogy ezek az újítások segítenek majd a vállalkozásoknak az igényeiknek megfelelő partner megtalálásában, valamint lehetővé teszik partnereink számára a még hatékonyabb megkülönböztethetőség elérését. További információ az új Google Partners webhelyen. Írta: Allan Thygesen, alelnök (Global Sales & Operations)