Az utóbbi hónapokban folyamatosan teszteltük az AdWords új kezelőfelületét. Az új kezelőfelületnek hála gyorsabbá, áttekinthetőbbé és intuitívabbá válik a kampánykezelés az AdWordsben. Egyszerűbben megtalálhatók a legfontosabb kulcsszavak a hirdetéscsoportokban, gyorsan navigálhatsz és hajthatsz végre módosításokat a fiókon belül, és jelentések is könnyebben elérhetők és szerkeszthetők.

Az új kezelőfelületet bétatesztelőink visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztettük. Mostanra még több nyelven - így magyarul is - közzétehetjük az új kezelőfelületet.

Íme néhány izgalmas, tesztelés alatt álló funkció:
  • Teljesítménydiagramok: A minden kampánykezelési oldalon elérhető egyéni diagramok a trendek időbeli alakulásáról tájékoztatnak.
  • A hirdetéscsoportok áttekintése: A minden oldalon megtalálható új összesítő lapok segítségével gyorsabban kezelheted a fiókot. Egyetlen lapon megtekinthető és szerkeszthető minden hirdetéscsoport kulcsszólistája, elhelyezései és hirdetései.
  • Gyorsszerkesztés: Módosítani szeretnél egy kulcsszót vagy ajánlatot? Kattints rá, és végezd el helyben a módosításokat, ahelyett, hogy betöltenél egy külön oldalt.
  • A tartalmi hálózat egyszerűbb kezelése: Jobb teljesítmény érhető el a tartalmi hálózaton az új Hálózatok lap segítségével. Megtekinthetők azoknak a helyeknek a statisztikái, ahol hirdetések megjelentek, majd beállíthatsz egyedi ajánlatokat, és kizárhatod a kívánt elhelyezéseket közvetlenül a jelentésből.
A hirdetések működési módját az új kezelőfelület sem változtatja meg. Az ajánlattétel, a rangsorolás, a minőségi mutató és a hirdetések megjelenítése az új kezelőfelületen is változatlanul folytatódik.

Az új kezelőfelület továbbra is fejlesztés alatt áll, ezért még nem működik a korábbi webes kezelőfelület minden funkciója. A régi és az új kezelőfelület között váltani lehet, ezért szükség esetén továbbra is minden AdWords eszköz és jelentés elérhető. További információk az AdWords új kezelőfelületével kapcsolatos webhelyünkön érhetők el.