A Hirdetések lapon valamennyi hirdetés megtekinthető és szerkeszthető és szerkeszthető, és a hirdetések állapotáról és teljesítményéről is lehet itt tájékozódni. Az AdWords új kezelőfelületén a Hirdetések lap egyes hirdetéscsoportokon belül, teljes kampányoknál vagy akár a fiók egészére kiterjedően is elérhető.

Az új kezelőfelület többi táblázatához hasonlóan a Hirdetések lapon is lehet változtatásokat végezni közvetlenül a táblázatban, testreszabhatók az oszlopok, és szűrhetők a hirdetések. Ezen kívül most már az is látható, hogy mely hirdetéseid várnak jóváhagyásra. Míg a korábbi kezelőfelületen csak az volt látható, ha a hirdetést elutasították, az új kezelőfelületen az is látszik, ha egy hirdetés ellenőrzésre vár, vagy jóváhagyást kapott.

A szűrés segítségével gyorsan megtalálhatók az ellenőrzésre váró hirdetések. Ehhez kattints a Szűrő és nézetek elemre, majd a Hirdetések szűrése parancsra. Ezután válaszd ki a legördülő menü Elfogadás állapota pontját, majd jelöld be a Függőben elemet.


Nemrég a Vizuálishirdetés-készítőt is beépítettük az új kezelőfelületbe, ez az Új hirdetés gombra kattintva, majd a Vizuálishirdetés-készítő opcióval érhető el.