A mai nappal Magyarországon is útjukra indulnak az Adwords Hirdetési Szemináriumok, ahol a jelentkezők minősített (GAP-vizsgás) szakértőktől tanulhatják meg a hirdetési program használatát. A tréningekre elsősorban kezdő felhasználókat várunk, akik még nem ismerik az AdWords-öt vagy eddig csak maguk próbálkoztak hirdetéskészítéssel. A szeminárium részletesen kitér a keresőhirdetések és a Google tartalmi hálózat részleteire, így gyors fejlődést biztosít azoknak is, akik önerőből eddig csak az alapokig jutottak el, de nem tudtak elmélyedni a rendszer további lehetőségeiben és beállításaiban.

Fontosnak tarjuk, hogy a vállalkozásoknak élő, kiscsoportos képzéseken segíthessünk elsajátítani az online marketing rejtelmeit, hiszen az interneteléréssel rendelkezők 92 százaléka vásárlás előtt a világhálón keres információt.

Az egynapos tréningek december első felében indulnak, majd 2010-ben folytatódnak. A kiscsoportos órákat az AdWords hirdetési program Google által kiválasztott, GAP vizsgás szakértői (Fehér Márton – Online Marketing Akadémia és Gandera Balázs – Intren Kft.) tartják. A képzés ára 29.600 Ft + ÁFA, ami tartalmaz egy 14.000 Ft-os új és régi fiókokban egyaránt felhasználható Google AdWords kupont.

A nyolc órás tréning során a jelentkezők megismerkednek a Google AdWords hirdetési rendszerrel, elsajátítják a sikeres kampány tervezésének alapjait, megtanulják helyesen beállítani a fiókjukat, tippeket kapnak a kulcsszavakat illetően és még a kampány sikerességének a mérését is elemezhetik a Google Analytics-ben. A szeminárium utolsó részében valós példákon, eseteken keresztül ismerkedhetnek meg jobban az AdWords működésével. Az esettanulmányok egy része az interneten is elérhető.

Az első szemináriumok december 4-én és 16-án lesznek megtartva a MOM Parkban, amelyekre a http://www.google.hu/adwords/szeminariumok weboldalon lehet jelentkezni.