A hirdetések webhelylinkjei (sitelinks) egy olyan új AdWords funkció, amelynek segítségével meglévő AdWords-hirdetéseid értékét növelheted azáltal, hogy a webhelyeden mélyebben található tartalmakra mutató linkeket helyezel el. Ahelyett, hogy minden felhasználót ugyanarra a céloldalra küldenéd, a hirdetések webhelylinkjei akár négy különböző cél URL-t jeleníthetnek meg a keresésalapú szöveges hirdetéseidben, amelyek közül a felhasználók választhatnak.A több választható link kínálatával egyszerűbben irányíthatod a felhasználókat webhelyed mélyebb tartalmaihoz – ezzel rámutatva a megfelelő webhely-információra, például az ajándékokra való regisztrációra, a különleges ajánlatokra, az ünnepi vagy eseményhez kapcsolódó promóciókra vagy például a kereső funkcióra. A hirdetések webhelylinkjei ezenkívül lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy gyorsabban elérjék a számukra fontos információt, segítve őket a sikeres keresésben, és egyúttal mélyebbre vezetve őket a konverziós tölcsérben.

Bár a hirdetések webhelylinkjei minden hirdető számára elérhetők, az azok beállítására vonatkozó lehetőség csak azon hirdetők számára jelenik meg, akiknek hirdetései elérnek egy bizonyos minőségi küszöböt.

Ha a fiókod megfelel ennek, a Kampánybeállítások lapon megjelenik a hirdetések webhelylinkjeinek beállítására vonatkozó lehetőség – a beállítás a "Hirdetésbővítmények" szakaszban "A webhelyemre mutató további linkek megjelenítése a hirdetésemben" opción keresztül érhető el.

A hirdetések webhelylinkjeivel kapcsolatos további információ itt található.