150-nél is több bejegyzés után az első karácsonyához érkezett az Inside AdWords Magyarország blog. 2009-ben arra törekedtünk, hogy minél hasznosabb bejegyzésekkel szolgálhassunk a hirdetési programunk, a webanalitika és általában a keresőmarketing iránt kezdő és haladó szinten érdeklődőknek, és ez 2010-ben sem lesz másként. Folyamatosan igazolva látjuk ugyanis, hogy minél többet tudnak ügyfeleink az AdWordsről és az Analyticsről, annál elégedettebbek vele.

Nehéz megjósolni, hogy milyen évnek nézünk elébe. Egy azonban biztos: 2010-ben is jelentős összegeket lehet megtakarítani egy jól beállított és kellően optimalizált AdWords-kampánnyal, a különféle ingyenes eszközeink pedig továbbra is hasznos segítségedre lesznek a mérhető és elszámoltatható online marketingben. Lehetetlen néhány mondatban összesűríteni, hogy mivel lehet mindezt elérni, de azért teszünk egy próbát:


Ezután pedig nem marad más hátra, mint hogy kellemes és meghitt ünnepeket kívánjunk, valamint konverziókban gazdag, boldog új évet!

A Google AdWords dublini és budapesti magyar csapata