Az utóbbi hónapokban új módszereket vezettünk be a kampányadatok elemzésére és csoportosítására. Miközben újabb és újabb adattípusokat mutattunk be, szeretnénk biztosak lenni abban, hogy a jelentések vezérlői egyszerűen elérhetők. Ezért mostantól egy új elemzési eszköztár látható az AdWords-fiók Kampányok lapján. Ezen az eszköztáron összegyűjtöttük a "Szűrő és nézetek" és a "További műveletek" menü legfontosabb parancsait, amelyeket ezentúl megtalálhatsz az egyes adattáblák fölött:


Az eszköztár segítségével bármely lapon szűrheted az éppen megtekintett adatokat, vagy testre szabhatod az oszlopokat. Ezenkívül a "Lebontás" funkció segítségével fontos információkhoz juthatsz a különböző hálózatok vagy időszakok teljesítményéről:


Az eszköztáron a szüneteltetett vagy törölt kampányok és hirdetéscsoportok megjelenítésére vagy elrejtésére szolgáló vezérlők is megtalálhatók:


A keresési lekérdezéssel és az elhelyezések teljesítményével kapcsolatos népszerű jelentéseknek a Kampányok lapra való integrálásához hasonlóan az új eszköztár bevezetésével is az a reményünk, hogy hatékonyabbá válik a jelentéskészítés, és segítségével a legtöbbet hozhatod ki az AdWords-kampányaidból.