Tavaly novemberben elindítottuk a Hirdetések webhelylinkjei nevű szolgáltatásunkat, amelynek segítségével még többet hozhatsz ki a legjobban teljesítő hirdetéseidből. Azóta azt tapasztaltuk, hogy hirdetőink jelentős bevételnövekedést értek el a hirdetések webhelylinkjei használatával - átkattintási arányaik ugyanis átlagosan több mint 30 százalékkal nőttek. Június végén bevezettünk egy új, egysoros formátumot, amellyel a Hirdetések webhelylinkjei előnyeit még több kampányodra terjesztheted ki, beleértve az általánosabb kampányokat is.

Mostantól ráadásul a Hirdetések webhelylinkjei szolgáltatást bármely kampánynál igénybe lehet venni. Ez azt jelenti, hogy a továbbiakban a Hirdetések webhelylinkjei szolgáltatás beállítása előtt nem kell arra várnod, hogy a kampányok megkapják az engedélyt.


Amikor egy felhasználói lekérdezés megegyezik a Hirdetések webhelylinkjeit használó kampányod egy kulcsszavával, akkor a Google automatikusan meghatározza, hogy hirdetésed megjelenítheti-e a hirdetések webhelylinkjeit. Emellett a hirdetés minősége alapján azt is meghatározza, hogy a kétsoros vagy az egysoros formátum jelenjen-e meg. A jelenleg kétsoros formátumot használó hirdetéseknél nem vezetjük be az új, egysoros formátumot.

Ne feledd, hogy a Hirdetések webhelylinkjei szolgáltatás kampányszintű bővítmény, így a létrehozott linkeknek a kampány minden hirdetése szempontjából relevánsnak kell lenniük.

A Hirdetések webhelylinkjei szolgáltatást a Kampánybeállítások lapon állíthatod be. A linkek megadására a "Hirdetésbővítmények" szakasz "A webhelyemre mutató további linkek megjelenítése a hirdetésemben" pontjában nyílik lehetőség.

Ha további információt szeretnél a Hirdetések webhelylinkjei szolgáltatásról, tekintsd át GYIK rovatunkat a súgóban.

Dan Friedman és Petlyánszki Gábor, Inside AdWords csapat