2000-ben, alig néhány évvel az után, hogy Larry és Sergey megalapította a Google-t, beindítottuk online hirdetési programunkat, az AdWordsöt. E termék története valójában a hirdetők és a partnerek története, vagyis a Ti történetetek. Mindannyian rengeteg inspirációt merítettünk ambíciótokból, kreativitásotokból és innovációs készségetekből, ahogyan az elmúlt 10 évben folyamatosan együtt dolgoztunk Veletek.

Ezért arra gondoltuk, úgy ünnepelhetnénk meg igazán méltó módon ezt a különleges pillanatot, ha az AdWords hirdetőket ünnepelnénk – úgy, hogy siker-történeteiteket megosztjuk a világgal. Idén decemberben, az AdWords 10. születésnapjának az ünneplése keretében közzéteszünk egy globális térképet, amelyen azok a vállalkozások fognak szerepelni, akik szívesen elmondták nekünk a történetüket. Te is csatlakozhatsz hozzánk: készíts rövid (maximum három perces) YouTube videót, vagy írj nekünk (maximum 750 karakter terjedelemben), és mondd el a történetedet: ki vagy, mivel foglalkozik a vállalkozásod, mesélj annak növekedéséről, és azt is mondd el, milyen szerepet játszott az online hirdetés a sikereidben.

További információ ezen az oldalon található (a beküldéssel kapcsolatos útmutató és mintavideók is vannak itt), a blogon pedig folyamatosan értesülhetsz az AdWords 10. születésnapjához kapcsolódó hírekről.