Útjára indítottuk az AdWords Szerkesztő 8.5-ös verzióját Windows és Mac rendszerekhez. Ez a verzió számos új AdWords funkciót támogat, és így még könnyebbé teszi AdWords-fiókod kezelését. A 8.5-ös verzióban más újdonságok mellett új lapok érhetők el a Közönségek kezeléséhez, valamint a Vizuálishirdetés-készítővel létrehozott vizuális hirdetések és képes WAP-mobilhirdetések megjelenítéséhez. A funkciók és frissítések teljes listája a kiadási megjegyzésekben található.

Ha már használod az AdWords Szerkesztőt, akkor a program automatikusan felszólít a frissítésre. Miután telepítetted az új verziót, újra le kell töltened a fiókodat. A megjegyzések és a még fel nem töltött módosítások megőrzéséhez válaszd a frissítési felszólításban a "Biztonsági másolat, majd frissítés" lehetőséget, majd a fiók letöltését követően importáld a biztonságimentés-fájlt.

Ha még nem használod az AdWords Szerkesztőt, webhelyünkön letöltheted a programot, illetve további tájékoztatást kaphatsz arról, hogy miként használhatod fel az AdWords-fiókod kezelésére. Keresd fel a Súgót, ha további információkra van szükséged, vagy választ szeretnél kapni az AdWords Szerkesztővel kapcsolatban felmerült kérdéseidre.