Köszönjük szépen a sok visszajelzést a Kulcsszóválasztó eszközzel kapcsolatban. Az első dolog, amiről beszámoltatok, az az volt, hogy minél több olyan kulcsszót szeretnétek, amelyek fiókjaitokra és kulcsszavaitokra célzottak. Azt gondoljuk, sokat fejlődtünk ezen a területen. Olyan új funkciókat is bevezettünk, mint a jobb szűrők alkalmazása, a kulcsszavak megcsillagozása, illetve szövegként való kimásolása. Még most sem fejeztük azonban be a fejlesztéseket! Továbbra is onnan tudhatjuk meg, hogy mi fontos a számodra, ha elküldöd nekünk a visszajelzésedet. Az alábbiakban részletesebben is bemutatjuk egyes új funkcióinkat.

Három új módszer a kulcsszólisták szűrésére és finomítására:
Az új frissítések segítségével (1) kiválaszthatod, hogy mely kifejezéseket foglalsz bele a kulcsszólistádba, illetve zársz ki a kulcsszólistádból; (2) használhatod az "Ehhez hasonló találatok" gombot, amellyel a táblázatból kiválasztott kulcsszóötletekhez hasonló kifejezéseket kaphatsz; (3) lehetőséged van csak azoknak a találatoknak a lekérésére, amelyek a keresőmezőben pontosan megadott szavakat és kifejezéseket (és azok közeli szinonimáit) tartalmazzák.


Kulcsszavak megjelölése csillaggal
Csillagokat adhatsz azokhoz a kulcsszavakhoz, amelyeket menteni szeretnél, miközben továbbra is új kulcsszóötleteket keresel.
A csillaggal megjelölt kulcsszavakat az eszköz bal oldalán található "Csillaggal megjelölt" párbeszédpanelen tekintheted meg.

"Megtekintés szövegként" gomb
Kijelölt kulcsszavaidat szöveges formátumban is megtekintheted az egyszerű szerkesztés, illetve AdWords Szerkesztőbe való beillesztés érdekében.

Ahogyan már említettük, folyamatos visszajelzéseid rendkívül fontosak számunkra. Kérjük, továbbra is küldd el számunkra megjegyzéseidet, és reméljük, hogy hamarosan további fejlesztésekről számolhatunk be.