Amikor úton vagy, bizonyára a telefonodat használod mobil számítógépként. Ha mobilról végzel információkeresést, útvonaltervezést vagy valós idejű ár-összehasonlítást, nem vagy egyedül - a mobilkeresés egyre népszerűbb. Az utóbbi két évben a Google mobilkeresések száma több mint ötszörösére növekedett. Ezen túlmenően, csak 2010 első félévében a mobilkeresési forgalom több mint 50%-kal nőtt.

A mobilkeresés hatalmas növekedése mellett nem meglepő, hogy egyre több hirdető próbálja kihasználni a mobilhirdetésben rejlő lehetőségeket. Ha már mobilhirdető vagy, vagy éppen most készülsz fejest ugrani a kis képernyők világába - a munkád mostantól még egyszerűbb lesz.

Mobilos statisztikák a Kulcsszóválasztó eszközben
A Kulcsszóválasztó eszköz most a segítségedre siet, hogy jobb kulcsszólistákat készíthess a mobilkészülékekhez. A "Haladó beállítás" résznél most WAP-böngészővel vagy teljes internetböngészővel (gondolj az iPhone vagy az Android telefonokra) rendelkező készülékekhez, illetve akár az összes mobilkészülékhez (a WAP-böngészővel és teljes internetböngészővel rendelkező telefonok összessége) kereshetsz kulcsszavakat.

Egy kulcsszókeresés végrehajtásakor láthatod, hogy a Verseny, a Globális havi keresések és a Helyi keresési trendek adatai mind az általad kiválasztott készülékre vagy készülékekre vonatkoznak.


Ha észrevételeid vannak ezen új funkciókkal kapcsolatban, kattints a Kulcsszóválasztó eszköz "Visszajelzés küldése" linkjére, vagy lépj közvetlenül visszajelzési űrlapunkhoz.