Mit szeretnél látni, amikor először jelentkezel be a fiókodba? Sok hirdetőnk számolt be arról, hogy örülnének, ha rendelkezésükre állna egy gyors pillanatkép a fiókteljesítményről, valamint egy áttekintés azokról a problémákról, amelyeknél beavatkozás szükséges. A részletekben azonban mutatkoznak apró különbségek: egyes hirdetők gyorsan szeretnének azonosítani minden olyan kulcsszót, amely nem éri el az első oldali ajánlatbecslés értékét. Mások a kulcsszóstatisztikákra való lebontás előtt szívesen megnéznék a kampányszintű mutatókat, vagy diagramon szeretnék gyorsan azonosítani a teljesítményben bekövetkező ingadozásokat. Röviden szólva: a legfontosabb a személyre szabás!

Ezt tartottuk szem előtt mi is, amikor bevezettük az AdWords Főoldal lapjának új verzióját. Ahogyan eddig, az oldalon továbbra is megjelenik a fiókértesítések összegzése és a fiókteljesítményre vonatkozó diagram, ám szélesebb körű személyre szabási lehetőségeket nyújt annak érdekében, hogy közelebbről figyelhesd fiókod azon részeit, amelyek igazán fontosak Neked.


A Főoldal lapon található modulok alapját a Kampányok lapon létrehozott mentett szűrőid képezik. Ez lehetővé teszi, hogy rugalmasan meghatározd, pontosan mely mutatókat, illetve a fiókod mely részeit fontos áttekintened közvetlenül a bejelentkezést követően. Hozzáadtunk fiókodhoz néhány alapértelmezett szűrőt, hogy kezdetben se legyen üres a Főoldalad, ám bármikor eltávolíthatod ezeket, és személyre szabhatod a lapot a kívánt mértékben. Ugyanezek a modulok jelennek meg az AdWords Mobilhoz kezelőfelületén is, így a lapjaid a helyükön maradnak a fiókodban akkor is, amikor úton vagy.

Keresd fel a Súgót , ahol további információt kaphatsz a módosításáról, és arról, hogy miként hozhatod ki a legtöbbet Főoldal lapodból. Úgy érheted el, hogy meglévő Fiók pillanatképe oldaladon az "Új verzió" linkre kattintasz (ha meg nem látod ezt a linket, nézz vissza később). Mondd el nekünk, hogy mit gondolsz az új verzióról!