1.  
  2. Elveszett megj. részesedés (rangsor): Az alacsony hirdetési pozíció miatt meg nem valósult megjelenítések százalékos aránya. Megjegyzés: Az Elveszett megjelenítési részesedés (rangsor) nem jelenik meg, ha a vizsgált dátumtartomány alatt egy adott teljes napon vagy annak egy részében elfogyott vagy majdnem elfogyott a költségkereted (vagyis korlátozott volt a költségkereted). 
  3. Pontos egyezések megjelenítési aránya: (csak a Keresési Hálózaton) A hirdetéseid által a kulcsszavaddal pontosan megegyező keresési lekérdezésekkel elért megjelenítések aránya osztva azoknak a pontos egyezéses megjelenítéseknek a becsült számával, amelyekre hirdetésed alkalmas lehetett volna.

  1.  
  2. Napi egy frissítés: Ahhoz, hogy a megjelenítési mutatóidat nagyobb pontossággal tudjuk megjeleníteni, naponta egyszer frissíteni fogjuk az összes megjelenítési mutatót (kb. délben a csendes-ócáni idő szerint [GTM-8]). Ennek eredményeképpen az általad látott megjelenítési arány nem az aktuális nap adatait fogja tükrözni, és az is előfordulhat, hogy az adatok nem fogják tartalmazni az előző nap megjelenítési arányát (attól függően, hogy melyik napszakban futtatod a jelentést).