Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a Google AdWords súgófóruma új felületre, a Google Termékfórumok platformra költözött.

A Google Termékfórumok a Google Csoportok alapjaira épült, és még jobb fórumozási élményt nyújt, mint a korábbi felület, így könnyedén tehettek fel és válaszolhattok meg Google AdWords-szel kapcsolatos kérdéseket.

A régi felület legfontosabb funkciói, mint például a felhasználói szintek és a legjobb válasz megjelölése, az új fórumban is elérhetőek. Itt olvashattok egy angol nyelvű útmutatót a Google Termékfórumok használatához.

Felhasználói visszajelzések alapján új funkciókkal is elláttuk az új fórumfelületet: lehetőségetek van "Én is!" szavazatot leadni egy kérdésre, ha benneteket is érdekel az arra adott válasz, valamit a kedvenc témákat +1-ezni is tudjátok majd. És remélhetőleg a fórum friss és új külseje is tetszeni fog majd nektek.

Szeretnénk tehát bátorítani benneteket, hogy használjátok a megújult fórumot AdWords-szel kapcsolatos tapasztalataitok megosztására, vagy más felhasználókkal való közös problémamegoldásra. Jó fórumozást!

Radó Tímea
Google AdWords csapat