Örömmel jelentjük be, hogy az AdWords Szerkesztő 9.9-es verziója immár elérhető Windows és Mac rendszerekre. Ez a verzió a Google Display Hálózatra vonatkozó lehetőségek frissítését, javított importálási és exportálási funkciókat, illetve új kampánybeállításokat tartalmaz. Íme egy áttekintés a változásokról:

A Google Display Hálózatra vonatkozó frissítések
Hirdetéscsoportod rugalmas elérési beállításait a hirdetéscsoportok lap új „Rugalmas elérés” paneljén vagy a CSV-import használatával kezelheted. Emellett a Display Hálózat kampányszintű beállításait is egyszerűsítettük (mostantól egyszerűen „Engedélyezett” vagy „Letiltott”).

Az importálási és exportálási funkciók javításai
Mostantól a CSV-importálás funkciót is használhatod kampányszintű beállításaid frissítésére a Google Keresési és a Google Display Hálózatra vonatkozóan. Azt is beállíthatod, hogyan kezelje az AdWords Szerkesztő a különböző URL-címekkel rendelkező importált ismétlődő hirdetéseket.

Új kampánybeállítások
Az eszközcélzást új lehetőséggel bővítettük (BlackBerry), valamint elérhetővé tettünk egy új rotációs beállítást (Folyamatos rotáció).

További tájékoztatáshoz ezen módosításokról, illetve az új verzió egyéb módosításairól tekintsd meg a 9.9-es verzió kibocsátási megjegyzéseit.

Az AdWords Szerkesztő következő indításakor meg fog jelenni egy, a 9.9-es verzióra történő frissítést felajánló párbeszédpanel. Ahhoz, hogy többet megtudhass a frissítésről, beleértve azt, hogyan tarthatod meg a fel nem töltött változtatásokat és megjegyzéseket a frissítés során, kérjük, tekintsd meg ezen útmutatást. A 9.9-es verziót az AdWords Szerkesztő webhelyéről is letöltheted.

Ne feledd: Az AdWords Szerkesztő korábbi verzióinak támogatása még négy hónapig folytatódni fog, hogy elég időt hagyjunk a frissítésre. Az AdWords Szerkesztő megszakítás nélküli használatának biztosításához 2013. március 13-ig el kell végezni a frissítést.