Visszajelzéseitek alapján egyre többen használjátok a remarketinget. A remarketing az érdeklődésen alapuló hirdetés olyan funkciója, melynek segítségével elérhetők azokat a személyek, akik korábban felkeresték a webhelyeteket. Hirdetéseitek megjelenhetnek a szóban forgó személyeknek olyankor, amikor másik webhelyeket keresnek fel a Google Display Hálózatán.
Még ha a személyek vásárlás nélkül is hagyják el webhelyeteket, a remarketing révén elérhetitek ezeket a potenciális vásárlókat, miközben másik webhelyeken böngésznek, és megjeleníthettek számukra egy vonzó üzenetet vagy ajánlatot, amely arra ösztönzi őket, hogy visszatérjenek webhelyetekre, és fejezzék is be a vásárlási folyamatot.
Az alábbi linken a HD marketinggel együttműködő Cosmopolitan Lingua nyelviskola esettanulmányát olvashatjátok, akik 78%-kal növelték a jelentkezések számát az előző évhez képest többek között a remarketing kampányoknak köszönhetően. A remarketing hirdetések havi szinten 1000-1400  – kattintást eredményeztek számukra az elmúlt hónapokban. A remarketing listáikban közel 50 000 látogató szerepel jelenleg, amelyek folyamatosan bővülnek, ugyanakkor fontos, hogy 180 napig tárolja a felhasználókat a rendszer, így biztosítva a listák folyamatos frissességét.
A remarketing beállításairól további információt a hivatalos Súgóban találtok. Sok sikert az év végi hajrához!
Google AdWords magyar csapat