Mostantól az AdWords Szerkesztő segítségével is frissítheted és kezelheted a továbbfejlesztett kampányokat. Az AdWords Szerkesztő 10.0 telepítését követően a következőkre lesz lehetőséged:

A kampányok továbbfejlesztett kampánnyá történő frissítése; egyenként vagy tömegesen.
        Kampányszintű ajánlatkorrekciók beállítása mobileszközökhöz. 
        Ajánlatkorrekciók beállítása a célzott földrajzi helyekhez.
        Eszközbeállítások megadása egyedi hirdetésekhez (mobil vagy mind). 

Ha további információkat szeretnél ezekről a változásokról vagy más frissítéseinkről, tekintsd meg az AdWords Szerkesztő 10.0 kiadási megjegyzéseit. Ha részletes leírást szeretnél a továbbfejlesztett kampányokról, kérjük, nézd meg ezt az áttekintő cikket az AdWords Súgóban.

Az AdWords Szerkesztő következő indításakor meg fog jelenni egy, a 10.0-s verzióra történő frissítést felajánló párbeszédpanel. Ahhoz, hogy többet megtudhass a frissítésről, beleértve azt, hogyan tarthatod meg a fel nem töltött változtatásokat és megjegyzéseket a frissítés során, kérjük, tekintsd meg ezen útmutatást. A 10.0-s verziót azAdWords Szerkesztő webhelyéről is letöltheted. 

Ne feledd: Az AdWords Szerkesztő korábbi verzióinak támogatása még négy hónapig folytatódni fog, hogy elég időt hagyjunk a frissítésre. Az AdWords Szerkesztő megszakítás nélküli használatának biztosításához 2013. június 28-áig el kell végezni a frissítést.