Szeretnénk felhívni figyelmeteket egy új lehetőségre, ami jelentősen megkönnyíti az AdWords fiókban történő navigációt és a gyorsabb problémamegoldást, amikor kapcsolatba léptek a Google AdWords ügyfélszolgálattal telefonon keresztül.

A képernyőmegosztás lényege, hogy az adott Google AdWords szakértőnek engedélyt adtok arra, hogy rálátást nyerjen a fiókotokra - így sokkal könnyebben és rövidebb idő alatt sikerülhet azonosítani bármilyen nehézséget, illetve választ kapni kérdéseitekre. Az eddigi visszajelzéseitek alapján az új funkció lényegesen meggyorsítja az esetleges technikai hibaelhárítást, nincsen például szükség képernyőmentések küldésére emailen keresztül, valamint a kampányoptimalizálási beállításokban is nagy segítséget nyújt.

A képernyőmegosztás elindításához a legelső alkalommal szükséges a Google audio- és videocsevegés telepítése a számítógépeteken. Javaslom, hogy a körülbelül fél perces, egyszerű letöltést ezen a linken végezzétek el még a hívás előtt, ha szeretnétek kipróbálni ezt az új funkciót!

A telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig napi nyolc órában, reggel 10 és este 6 óra között hívható a már megszokott, a fiókotok Súgójában is megtalálható 0680 983 840 telefonszámon. Reméljük, hogy ezzel az új lehetőséggel kényelmesebbé tesszük számotokra a kapcsolatfelvételt, próbáljátok ki a következő hívásnál!

Google AdWords magyar csapat