Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy letölthető az AdWords Szerkesztő új verziója. Az új verzió néhány jellemzője: 

A belső linkek fejlesztései: Új importálási beállításunknak köszönhetően az azonos szöveggel, de eltérő URL­lel rendelkező belső linkek importálását is elvégezheted. Megtekintheted továbbá a belső linkek jóváhagyási állapotát, és leírássorokat adhatsz meg, illetve szerkeszthetsz.

Demográfiai célzás: Adj meg új AdWords demográfiai célzást, vagy frissítsd a meglévőt az új Nem és Életkor lapokkal, illetve CSV­importálással.

Display hálózati célzás optimalizálása: Be-­ vagy kikapcsolhatod a hirdetéscsoportok célzásának optimalizálását.

És ez csak a kezdet! A módosításokról mindent elolvashatsz a 10.3-­as verzió kiadási megjegyzéseiben. A 10.3­-as verziót letöltheted az AdWords Szerkesztő webhelyéről, vagy megvárhatod, míg a program felajánlja az automatikus frissítést. A frissítési folyamat alaposabb megismerése érdekében, beleértve a fel nem töltött változtatások és megjegyzések a frissítés során történő megőrzésének módját is, tekintsd meg ezt az útmutatást.

Az AdWords Szerkesztő korábbi verzióinak támogatása még négy hónapig folytatódni fog, hogy elegendő időt hagyjunk a frissítésre. Az AdWords Szerkesztő megszakítás nélküli használatának biztosításához 2014. március 7­-ig el kell végezni a frissítést.

Írta: Geoff Menegay, az AdWords Szerkesztő termékmenedzsere