A mobileszközök örökre megváltoztatták az emberek és az őket körülvevő világ kapcsolatát – legyen szó akár vásárlási, akár kommunikációs szokásaikról. Az okostelefont használók 91 százaléka a telefonján keres ötleteket egy adott feladat megoldásához1,  – például ha új futócipőt keresnek, vagy
ha csokitortát szeretnének sütni. Mivel bárhol és bármikor csatlakozhatunk az internethez, arra számítunk, hogy a releváns információkat azonnal megtaláljuk. Emiatt az elvárás miatt az emberek máshogy hozzák meg a döntéseiket – és ez kiváló lehetőségeket teremt a marketinges szakemberek számára.

A mai ügyfelek egyre magasabb elvárásainak teljesítése érdekében olyan AdWords-megoldásokat szeretnénk nyújtani, amelyekkel könnyebben elérheti és befolyásolhatja az ügyfeleket a vásárlási folyamat során. 2015. május 5-én (csendes-óceáni idő szerint) 9:30-kor/(keleti parti standard idő szerint) 0:30-kor élő közvetítésben mutatom be Önöknek ezeket az új termékeket.

Az esemény 45 perces lesz, amelyet élőben tekinthetnek meg az Inside AdWords blog weboldalán.
Az élő közvetítésre itt regisztrálhat.

Csatlakozzon, hogy megismerje az új termékeinket, amelyekkel:


● jobb élményt nyújthat ügyfeleinek, amikor mobileszközeiken az Ön termékei és szolgáltatásai iránt érdeklődnek.


● mérheti a vállalkozása szempontjából fontos pillanatokat – online vagy offline állapotban, több eszközön és kapcsolattartási ponton egyaránt.


● személyre szabhatja és követheti az AdWords szolgáltatáson belüli tevékenységét, ezáltal kiaknázhatja az összetett vásárlási folyamatok nyújtotta összes lehetőséget.


Ezek az innovációk az ügyfelek visszajelzéseire (legyenek kis vagy nagy ügyfelek a világ bármelyik pontjáról) és azokra az adatokra épülnek, amelyekből megtudható, hogy az ügyfelek hogyan használják magát a technológiát. Már alig várom, hogy ezt mind megoszthassam Önnel is!


Regisztráljon, és csatlakozzon az élő közvetítéshez május 5-én. Addig is kövesse a +GoogleAds oldalt,  ahol kis ízelítőt láthat abból, amit majd bemutatok.


Írta: Jerry Dischler, az AdWords termékmenedzsment részlegének felelős vezetője


1 Google/Ipsos fogyasztói felmérésen alapuló tanulmány, 2015. március