2009 decemberében útjára indítottuk az Adwords Hirdetési Szemináriumokat, ahol a jelentkezők minősített szakértőktől tanulhatják meg a hirdetési program használatát. A tréningeket elsősorban kezdő felhasználóknak szántuk eddig, akik még nem ismerik az AdWords-öt vagy eddig csak maguk próbálkoztak hirdetéskészítéssel.

Az indulás óta 330 főt képeztünk az AdWords szemináriumokon.

Októberrel kezdődően azoknak is kínálunk képzést, aki már (a kezdő szemináriumon vagy más módon) elsajátította az online marketing alapismereteit és szeretne elmélyültebb AdWords-tudást elsajátítani.

A haladó tréningeken javasolt a laptop használata, így a kiscsoportos képzések lehetővé teszik a résztvevőknek, hogy saját kampányaikkal kapcsolatos, gyakorlati kérdéseikre is választ kapjanak.

A haladó tréningeket – a kezdőhöz hasonlóan - az AdWords hirdetési program Google által kiválasztott szakértői (Fehér Márton – Online Marketing Akadémia és Gandera Balázs – Intren Kft.) tartják. A kezdő képzés ára változatlanul 29.600 Ft + ÁFA, míg a haladó képzésé 39.200 Ft + ÁFA. A résztvevők mindkét tréning típus esetén kapnak egy-egy 14.000 Ft-os, új és régi fiókokban egyaránt felhasználható Google AdWords kupont.

A nyolc tanórás tréning során érintett fő témák: display kampányok, haladó konverzió optimalizálás, remarketing, AdWords Editor, hirdetésbővítmények és egyéb trükkös megoldások, újdonságok.

Az első két haladó szeminárium időpontja 2010. október 1. és 29., melyre a http://www.google.hu/adwords/szeminariumok weboldalon lehet jelentkezni.

Továbbá folytatjuk a kezdő szemináriumokat is, melyek időpontjai szintén megtalálhatók a weboldalon.

Erna